torstai 4. helmikuuta 2010

Haluan lankaa, lankaa, lankaa!

Nyt on iskenyt vallaton vimma hamsteroida lankaa vielä enemmän kuin yleensä. Kohta pitää varmaan hankkia isompi kämppä ja perustaa langoille oma varasto. :D Suurin intohimon kohde tuntuu olevan liukuvärjätyt langat eri punaisen sävyissä. Pitänee laittaa tilausta jonnekin suuntaan, kun täältä kyliltä ei niitä mistään saa. Onko tähän olemassa mitään hoitoa? Minen kestä!

2 kommenttia:

 1. Hah! :D Samanlaisia vaivoja minullakin. ;) Kotoa löytyy jo varmaan hieman vajaa 20kg lankaa, ja kaikki on varastoitu meidän vaatehuoneeseen. :P Ja täytyy sanoa, että ei ole tähän oikein muuta hoitoa kuin hamsteroinnin jatkaminen. x) Kyllä se into välillä laantuu, mutta tulee taas takaisin.

  Mitäs muuten kuuluu paitsi lankahamsterointia? :) Laitoin eilen tulemaan erään paketin, ei ole kuitenkaan vielä tuo varsinainen helmikuun paketti. ;)

  - SNY

  VastaaPoista
 2. Melkeinpä toi hamsterointi on leimannu mun helmikuuta. Ja nyt on vasta neljäs päivä! :D
  Paketti tuli perille, kiitos siitä! Olin sitä juuri tulossa tänne hehkuttamaan. Kamera tosin laittoi kapuloita rattaisiin, mutta näppäränä tyttönä pääsin viimein sen kanssa yhteisymmärrykseen. :)

  VastaaPoista