torstai 4. helmikuuta 2010

SNY muisti "lämmittelypaketilla"

Olipa kerrankin erittäin mukava yllätys odottamassa työpäivän päätteeksi. SNY oli muistanut minua paketilla ja intoa puhkuen sitä sitten avaamaan. Vielä suurempi yllätys oli se, ettei tämä olekaan vielä helmikuun paketti vaan vasta alkulämmittelyä! Lisää postia on siis luvassa. :)

Pakettiin kätkeytyivät kauniit lapaset, jotka sopivat mulle kuin nakutettu niin koon kuin värinkin puolesta. Nyt saa pakkanen tulla, mua ei palele! Lisäksi paketista löytyi vuorikide, joka löysi oitis paikkansa olohuoneen hyllyltä, sekä kortti, jossa oli selvennetty paketin teemaa. Odotan tulevaa kevättä innolla, vaikuttaa todella lupaavalta! Nostan hattua SNY:ni kekseliäisyydelle. Viiden elementin teema vaikuttaa mielenkiintoiselta ja
on hienoa huomata, että pakettien sisältöön on panostettu ja käytetty ajatusta. Tämän paketin teema oli siis henki.

Suuri kiitos sinulle, SNY! Jään odottelemaan seuraavaa pakettia suurella innolla. :)

2 kommenttia:

  1. Hienot lapaset! Ja pakettien idea kuulostaa hauskalta ja sulle kerrassaan passelilta. Mä väijyn nyt noita sun paketteja kun jäin itte kierrokselta sivuun... ;D

    Mutta se Rogue! ARGH! Hienosti läks käyntiin, tein mallitilkut ja kaikki ja nyt kun on etupussukan yläreinaan neulottu niin siitä on tulossa aivan liian pieni. Kinkkanakin ois vähättelyä. Ja ei kun purkuun + isommat puikot kehiin.

    VastaaPoista
  2. Mä en ees muista, kuinka monta kertaa sitä ensimmäistä purin erinäisissä vaiheissa. Hihatkin meinas tulla eri mittaset, ku ensimmäisessä jäi pari riviä ohjetta lukematta. :D Tosin syytän vanhoja kiikareita, näillä uusilla on parempi neuloa.

    Sain muuten eilen tokan revontulihuivin valmiiks. :) Kolmas jää nyt jäihin, ku iski muutaman tilauksen tohon väliin...

    VastaaPoista