perjantai 29. tammikuuta 2010

Tammikuun yhteenveto

Taisipa päästä laiskuus iskemään heti alkuvuodesta, mutta aion nyt parantaa tapani. Tai ainakin aion yrittää! :)

Sain ensimmäisen revontulihuivini valmiiksi jo alkuku
usta. Alkuun tuntui, ettei homma etene ja edelleen olen sitä mieltä, ettei tuo Puro ollut paras mahdollinen lankavalinta, mutta ihan mukavaltahan tuo huivi sitten kuitenkin näytti. Itse en väristä pitänyt (liikaa sinistä...), joten huivi löysi paikkansa äidin luota. Tosin nyt kun kuvaa katsoo, niin eipähän siinä niin paljoa sinistä ole, mutta sekin vähä taisi tuntua liialta. :D


Innostuin huivista niin kovin, että tilasin hieman lankaa Mervillalta. Yritin pysyä kohtuudessa, joten tilasin ainoastaan kahta väriä. :D Helppoa se ei ollut, valinnanvara oli kuitenkin melkoinen. Ruskeasta on jo huivi tekeillä ja punainen odottaa aikaa parempaa. Ehkäpä siitäkin vielä huivi tulee, jahka isoksi kasvaa. :)


Ja mikäpä kuukausi tämä olisi, ellen olisi ainakin yhtä sukkaparia väkertänyt. Erään talvisen sunnuntain ratoksi kyhäilin itselleni ihanat marjapuuron väriset sukat. :) Eli eipä tämä kuukausi ihan harakoille mennyt. Valmista tuli ja uutta projektia puskee ovista ja liesituulettimista (eikä mulla edes ole liesituuletinta...). Vaatehuoneessa odottelevat jo langat pipoa varten. Lupasin myös neuloa boleron työkaverin tyttärelle, joten sitäkin pitäisi aloitella pikapuoliin. Jossain vaiheessa ehdin Juju-kerhoonkin liittyä, kuten ilmeisesti aika moni muukin. Nyt ollaan sitten jumissa kirjakerhon kanssa. Mahtavaa! :D
5 kommenttia:

 1. Vuoroin vieraissa =), kivan näköinen revontuli tulee näköjään purostakin, paljon elävämpi :).

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköinen huivi tuli Purosta! Vaikka värit vaihtuu useammin kuin vironvillassa, ei lopputulos ole kuitenkaan sekava. Löysin linkin blogiisi SNY-blogista :).

  VastaaPoista
 3. Lopputulos oli kyllä yllättävän hyvä. :) Katsotaan sitten, kuinka käy Purolle käytössä. Eipä ole vielä reklamaatioita tullut. ;)

  VastaaPoista
 4. Paljonko Puro-lankaa meni tuohon Revontuli-huiviin?

  VastaaPoista
 5. N. 280g meni. Kuudesta kerästä jäi siis olematon nyytti jäljelle. :)

  VastaaPoista