tiistai 9. helmikuuta 2010

Lisää revontulta


Oi jee! Nyt on toinen revontulihuivi valmis. Tällä kertaa tein huivin vironvillasta ja hieman suurempana kuin edellisen. Lankaa kun oli 290 g, enkä raaskinut sitä käyttämättäkään jättää. Sen verran koukuttavaa puuhaa tuo huivin väkertäminen tuntuu olevan, että tämä tuskin jää viimeiseksi. :) Nyt sitten huivi postiin ja toivon mukaan lahjan saaja on tyytyväinen.

6 kommenttia:

 1. Hieno tuli. :) Tosin se mua kiinnostamaan jäänyt yläreuna ei nyt näy tossa kuvassa... ;) Mä oon viime aikoina hurahtanut just tommosiin ruskean sävyihin. Minkä kokosilla puikoilla teit?

  VastaaPoista
 2. Nelosen puikoilla. Ja yläreuna ei näy tarkotuksella. :p

  VastaaPoista
 3. Oikein hienoja huiveja teet. ^^ Minulla taas ei välttämättä kärsivällisyys kestäisi kovin kauaa. :D Siksi yleensä sukkia teen tms. pientä. Tosin olen kyllä pohtinut josko sitä pitäisi ottaa huivi työnalle, kun kuitenkin sopivia lankojakin löytyisi tuolta kaapista.. ;)

  Mutta juu, infoan että huomenna lääkärireissun yhteydessä pitäisi viedä tuo sinun helmikuun paketti postiin. :)

  - SNY

  VastaaPoista
 4. Jotenkin tuntuu, että noi huivit syntyy kuin itsestään. Sama kaava toistuu niin monta kertaa, että se alkaa väkisinkin luonnistua. :)

  Oi jee! Jään innolla odottelemaan pakettia. Näin flunssan kourissa onkin mukava saada jotain postia.

  VastaaPoista
 5. Juuh, itse piti autokyydillä hinautua postiin kun ei tuonne kauas jaksanut kävellä (samainen virusinfektio vaivaa kuin mitä viime viikolla ja nyt lisänä sydänlihastulehduskin kuulemma).. :( Mutta kyllä se tästä. :)

  - SNY

  VastaaPoista
 6. Auts! Paranemisia! Mulla on ihan perusflunssa, joka tosin tuntuu pahenevan päivä päivältä... Josko tää tästä jäätelöllä ja Pulp Fictionilla tokenis. :D

  VastaaPoista