perjantai 19. helmikuuta 2010

Lankavarasto paisuu

Niinhän siinä sitten kävi, että kontrolli petti taas ja lankaa tuli ostettua. Tosin puolustelin jo itselleni hankintoja sillä, että kaikille langoille on käyttökohde. :p Tai ainakin melkein... Mutta minkäs teet: väri vei mukanaan! Ilmeisesti mun punainen kausi jatkuu...

Olen aivan korviani myöten ihastunut Colinetten Jitterbug -lankaan. Miten ihanan herkullinen väri ja ihanan pehmeääkin se on! Ehkä jonkinlaisen myssyn siitä kyhäilen. Virolaista villaa oli myös saatava lisää ja huiviksihan tuo menee. Lisäksi päätin testata Dropsin Big Fabel -lankaa, jota olen jo pitkään ihastellut.

Toistaiseksi puikoilla on vielä bolero työkaverin tyttärelle. Kyseessä on ensimmäinen kosketukseni mohair-lankaan ja hieman kyllä jänskätti, että mitähän siitä tulee. Jo alussa havaitsin, ettei työn purkaminen olekaan niin simppeliä. Jos siis lukisi ohjeen huolella tällä kertaa. ;)

10 kommenttia:

 1. Juu mohair on aikas kivaa. Nimimerkillä "puolikas salomoninsolmuhuivi pyörii nurkissa kun se on liian työläs purkaa ja liian epäilyttävän näköinen että kannattais tehdä loppuun". :)
  Kivan sny-paketin oot saanut. Ja hienosti alkaa toi lankahamsterointikin sujua........ ;D

  VastaaPoista
 2. Kyllä toi nyt jotenki sujuu, ku vaihdoin bambupuikot. Enää ei lanka kanita ihan niin pahasti... Mutta Pontus tuntee suurta vetoa mun puikkoja kohtaan. Kohta on entiset bambut! :D

  VastaaPoista
 3. Pontuksessa piilee pieni pandakarhu. :)

  VastaaPoista
 4. Hih, lisää lankaa vaan ;) Itsekin tässä katselen nettikaupoista uusia kivoja lankakokeiluja. ^^ Vielä kun saisi opintotuet ja -lainat tilille... xD Onkos jo tervehtyneempi olo?

  - SNY

  VastaaPoista
 5. Mohair on mukavaa lankaa neuloa/virkata ja käyttää, mutta purkaminen :( Sitä on tullut joskus harrastettua ja sen jälkeen on ollut pitkä tauko mohairlangoissa :D

  VastaaPoista
 6. Kyllä nyt alkaa jo elämä voittaa. Tänään olin jo töissäkin. Tulipa vähän tynkä työviikko tosin, mutta tää on ihan hyvä pehmeä lasku. Jos ens viikolla sitte ihan koko viikon porskuttais. :)

  Mulla nyt töksähti toi innostus ihan totaalisesti. Bolero ois viimeistelyä vaille valmis, mutta mä en jaksa inspiroitua. Mä syytän tota ihanaista Jitterbugia, jonka kimppuun mun oli päästävä välittömästi. ;)

  VastaaPoista
 7. Jee, hyvä että alkaa olla jo parempi olotila! ^^ Kuin myös täällä. :)

  Infoilen tässä sitä vaan, että laitan ensi viikolla tulemaan maaliskuun paketin. ;)

  -SNY

  VastaaPoista
 8. Hyvänen aika! Jokos se kuukausi hurahti? Eipä sitten auta muu kuin alkaa kytätä postimiestä. :)

  VastaaPoista
 9. Heip!

  Pahoittelen kun kesti paketin lähetys, sain sen nyt vasta vietyä postiin. :/ Mutta ensi viikon alkupuolella on ainakin perillä. ^^ Toivottavasti tästäkin paketista tykkäilet. :)

  - SNY

  VastaaPoista
 10. Mainiota! :) Sopivasti sattuukin talvilomalle toi paketti, ni on aikaa ihastella!

  VastaaPoista