perjantai 1. tammikuuta 2010

Luovaa punontaa

Niin se vuosi sitten vaihtui mukavissa merkeissä. On aika punoa juonia tulevan vuoden varalle. Vuoden ensimmäinen päivä on kulunut villasukkia viimeistellessä ja tulihan tuossa otettua vastaan jo pari tilaustakin. Kaveri vihjaili, että päätä hiukan palelee, joten pipo olis kiva. Ja kuulemma kaverin pojan villasukkavarastot ovat hupenemaan päin. Joten pitänee sukeltaa vaatehuoneen uumeniin penkomaan poikamaisia sukkalankoja ja katsoa, josko pipoon löytyisi joku joutilas kerä. Tai sitten on (taas) lähdettävä lankaostoksille. Harmi! ;)

Tosin lankaostoksille on suunnattava joka tapauksessa, että saan toteutettua seuraavat suunnitteilla olevat projektit. Nähtäväksi jää, teenkö ensin pitsineulehuivin vai Lehtiköynnös-sukat.
Molempia ei passaa aloittaa, koska siitähän ei sitten tule mitään, jos monta työtä odottaa tekemistä. Siinä vaiheessa lankaan sotkeutuvat itseni lisäksi myös kissat ja kaaos on taattu. :)

Alkuvuosi tuo tullessaan myös SNY-ringin, johon osallistun ensimmäistä kertaa. Innolla odottelen, mitä se tuo tullessaan. Kuulin koko kuviosta ensimmäistä kertaa alkutalvesta kaverin osallistuttua syksyiseen rinkiin ja sen verran ajatus jäi kutkuttamaan, että halusin itsekin osallistua heti, kun se oli mahdollista. Nyt sitten kuumeisesti odottelen tietoa salaisesta ystävästä, jotta pääsen suunnittelemaan ensimmäistä pakettia.2 kommenttia:

  1. SNY-blogista eksyin tänne. Kissojen kommellukset ovat meilläkin arkipäivää, meiltä löytyy kolme karvajalkaa. :)

    Mukavaa alkanutta vuotta! :)

    VastaaPoista
  2. Kolme onkin ihanteellinen karvajalkojen määrä. Pysyy toistaseksi laskuissa mukana. ;)

    Hyvää alkanutta vuotta myös sulle!

    VastaaPoista