torstai 10. lokakuuta 2013

Keskeneräisiä ja tulevan suunnittelua

Viime aikoina olen neulonut itselleni harvinaisista langoista kuten puuvillasta. Tällä hetkellä on puikoilla tytön jakku, jonka oli tarkoitus valmistua pikkuneidin syntymäpäiväksi (eli huomiseksi), mutta tällä kertaa oli tyytyminen muihin vaatteisiin. Ei tästä vielä viikonlopuksi taida valmista syntyä, kun pitäisi siivota ja leipoakin jossain välissä. ;)


Lankana on Schachenmayr Egypto Cotton, jota neulon 2,5 mm puikoilla. Ostin itse asiassa tätä työtä varten Prym bambuiset 3 mm pyöröt, mutta ne olivat liian paksut. Mutta ehdottomasti parhaat puikot, millä olen koskaan neulonut! Tykästyin kyllä. Sen verran oli hintaa, etten ihan tältä istumalta lähde koko puikkovalikoimaa uusimaan, mutta hiljalleen. :) Lanka on ihan ok neuloa ollakseen puuvillaa. Ikävä kyllä tuossa on muutamia värivirheitä ollut parissakin eri kerässä ja yhden huomasin niin myöhään, etten jaksanut purkaa. Nyt on sitten vaaleanpunaisessa neuleessa siniharmaa pilkku. :/ Ei sitä muut huomaa, mutta itse huomaan kyllä.

Jostain blogista luin Schachenmayr Lumio -langasta ja Prismassa ne oli aseteltu niin tyrkylle, etten voinut olla nappaamatta paria kerää matkaan. Punaisesta aion tehdä tytölle myssyn talveksi. Sopii hienosti haalarin väriin. :) Akryylilangoista en suuremmin ole koskaan välittänyt, mutta heijastava ominaisuus houkutteli ostamaan. Taas on pimeät tulleet, eikä tuolla ulkona vielä kovinkaan moni ole heijastimia kaivanut esille. Välillä autoilijaa hirvittää. Tuosta mustasta teen sitten varmaan itselleni pipon. Tytön pipoon sainkin jo kivan idean tänään postiluukusta tipahtaneesta Suuri Käsityö -lehdestä. Enpä edes muistanut, että hetken mielijohteesta olin mennyt sen tilaamaan. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti