sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Äijästelyä ja messuilua

Sainpahan viimein väkerrettyä valmiiksi jouluksi tilatun karhupaidan. Nyt on voittajafiilis! Tosin täytyy vielä toinen samanmoinen värkätä, onneksi ei jouluksi kuitenkaan. :) Ohje on siis Novitan lehdestä (syksy 2010) ja lankana 7 veljestä. Lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen, välillä olin niin solmussa pienten keltaisten kerien, kissojen ja koiran kanssa, että meinasi epätoivo iskeä. Mutta tässä se nyt on!


Viikonloppuna pyörähdin Helsingissä kädentaitomessuilla. Ikävä kyllä aika loppui kesken, mutta aikamoiset kantamukset oli silti kotiin tullessa ja kukkaro ei todellakaan kiitellyt. :) Löytyihän sieltä joululahjoja kuitenkin ja lemmikkipuolelta koiruudelle järsittävää - ja tietysti lankaa.Vielä olisi muutama projekti tehtävänä ennen joulua. Onneksi nuo lasten lapaset, sukat ja pipot ovat vähän nopeampia väkerrettäviä, joten ehkä tässä ehtii.


5 kommenttia:

 1. Kyllä on hieno paita! Toi fiilis, kun saa vihdoin jotain valmiiksi, mitä on pitkään ja hartaasti näpretänyt, on kerrassaan mahtava :) Itse pyörähdin tuolla Tampereen messuilla, kyllähän sinnekin sai aikaa ja rahaa uppoamaan, mutta nyt on taas sitten lankaa toteuttaa uusia ideoita.
  Ja lankaahan ei voi koskaan olla liikaa, vai mitä? Nyt onkin sitten enää yksi paketti jäljellä, salaisuus siis paljastuu kohta. Vielä hetki pidetään salaisuutta yllä... Paketti tosin on jo valmis.

  t:SNY

  VastaaPoista
 2. Upea tulos, Sinusta löytyy Suomalaista Sisua!

  VastaaPoista
 3. Hienon näköinen paita! Ja tätäkin kautta vielä kiitokset SNY-kierroksesta!!! Kuten kävin omassa blogissani pikaisesti kertomassa, olin useamman päivän työmatkalla ja sen jälkeen on ollut melkoista haipakkaa, niin että en ole ehtinyt vielä siirtää paketista kuvaa blogiini. Kiitokset joka tapauksessa, ja palaan blogissa vielä asiaan aivan lähipäivinä.

  VastaaPoista
 4. Hekla: Mukavaa oli sinulle paketteja kasailla. :) Kiirettä on ilmassa täälläkin. Joulupaniikki iski oikein todella, kun tajusin, että aatto on tällä viikolla. Flunssan kourissa olen yrittänyt siivoilla sen, mitä viime tinkaan jätetyiltä lahjalapasilta olen ehtinyt. Tulee se joulu kai puunaamattakin. :)

  VastaaPoista