torstai 23. syyskuuta 2010

Sitä sun tätä

Jesh! Taas on yksi projekti valmis! Tosin kuvaa en voi vielä julkistaa, koska kyseessä on lahja ja yllätys saattaisi mennä pilalle. ;) Lahjan luovutuksen jälkeen on kuvia luvassa. Seuraavaksi onkin sitten vuorossa karhupaita viimeisimmästä Novitan lehdestä - tilaustyön ja joulutonttuilun yhdistelmä. Työkaverin mies saa pehmeän paketin. :)

Löysin Ravelryn (hyvästi, elämä?), sieltä ihanan huivin mallin ja lankaakin olisi. Mutta asia kerrallaan. Jos sitten joulun jälkeen haaveilisi jostain ihan itselleen.

Löysin myös ihanan Aino-jäätelön (lakkaa, slurps!) sekä kaluttuja polttopuita sohvalta (oppiskohan tuo piski järsimään niistä vaikka paistinlastoja?). Kävin lunastamassa liput Helloweenin keikalle ja vetoketjuostostelemassa Eurokankaassa. Ei huono päivä. Kutimiin kosken seuraavaksi vasta huomenna.

4 kommenttia:

 1. Minäkin löysin tässä yhtenä päivänä Ravelrysta, ja sittenpä tuo aika onkin kulunut siellä surffatessa kuola suupielistä valuen. Mistä löytyisi aikaa kaiken ihanan toteuttamiseen?

  VastaaPoista
 2. Siis löysin itseni ravelrysta...

  VastaaPoista
 3. Nuo Ainon jäätelöt ovat kyllä ihan parhaita! Meille parhaiten niistä maistuu tuo uuniomena. Koirakin on itse ottanut herkkuja itselleen... :) Kohta saa jo kipittää postiin laittamaan lokakuun pakettia, se onkin jo täällä valmiina odottelemassa... Ihanan aurinkoisia syksy päiviä sinulle!

  -SNY-

  VastaaPoista
 4. Kati: Sitä aikaa minäkin tässä kaipailen. Noh, enää viikko lomaan! Osa lomasta tosin menee maalatessa ja tapetoidessa, mutta takuulla osan lomasta vietän sohvalla kutimien kanssa. Tai mun uudessa keinutuolissa. :D
  SNY: Mahtavan reippaaseen tahtiin noita paketteja kasailet! :)

  VastaaPoista