keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Viimeistä viedään

Olipa yllätys, kun iltasella postikuski soitti ovikelloa ja toi paketin kotiovelle. SNY-kierroksen viimeinen paketti saapui, eikä tarvinut edes itse käydä postista hakemassa. :)

Paketin sisältö oli oikein mieluinen. Lanka päätyy varmaankin kaulaliinaksi, kuten kortissa ehdotettiinkin. Tuollainen pehmeä ja paksu lanka on siihen oikein omiaan. Langan lisäksi paketissa oli piparkakkutalopaketti, pääharava päänahan hieromiseen (ihana, oon tuota katsellut joskus kaupassa ja moni on kehunut), tonttuaskartelupaketti, kortti ja pieni yllätyspussukka tytölle. Pussukka lähtikin neidin hyppysissä heti kuvaamisen jälkeen ja sieltä paljastui ihanan pehmeä pupu.


Tytön vaatimuksesta askarreltiin jo yksi tonttukin. Tosin erikeepperin kanssa tusatessa tuli mieleen, että olishan se kuumaliima ollut tuohon touhuun ihan omiaan, vaan kun en semmoista tähän hätään mistään saanut. Mutta valmista tuli, vaikka nenän liimaaminen olikin melko haastavaa. Aloitettiin keskikokoisesta ja vielä on kaksi askartelematta. Nämä olivat hauskoja. En ole tuollaisiin ennen törmännytkään.


Paketteja syksyn mittaan on minulle lähetellyt Lettu NeuleNirvana -blogista. Suuret kiitokset kuluneesta syksystä ja oikein hyvää joulua! :)

1 kommentti: