torstai 17. lokakuuta 2013

Lankapalloilua

Lokakuun paketti sny:ltä saapui tänään. Lokakuun teemana oli magic yarn ball ja tätä pakettia odotin todella innolla, sillä en ole aikaisemmin lankapallovaihtoihin osallistunut. Ensimmäistä kertaa siis kokosin ja purkasin tällaista. :)

Lähtötilanne näytti tältä:


Kortista jo paljastuikin, että lanka on vironvillaa, mikä on minulle tuttu ja materiaali ennestään. Paketissa oli myös ohje Revontuli-huiviin, joita olen muutaman jo tehnytkin. Epäilemättä tämäkin lanka jalostuu Revontuli-huiviksi, kunhan saan edellisen huivin pois puikoilta (siitä lisää myöhemmin).

Otin kuvia kerimisen edetessä, jotta kaikki kauniit värit pääsisivät esille, eivätkä hautautuisi kerän sisään.Ja viimein sisältö koko komeudessaan:


Langassa on todella kauniit syksyiset sävyt. Ja vaikken niin sinisestä väristä välitäkään, tähän yhteyteen se käy hienosti. :) Pallon sisältä paljastui Prymin 4,5 mm pyöröt (jee, puikkovalikoima uudistuu askel askeleelta!), pieni matkasetti erilaisia ompelutarvikkeita, ihanaa uutta suklaata (söin sen välittömästi kuvaamisen jälkeen :p), kurkkupastilleja, Novitan silmukanpidike ja tytölle Pupu Tupuna -kirja. Kovasti lämmittää mieltä, että sny:ni on molemmissa paketeissa huomioinut myös lapsen. :)

Suuret kiitokset salaiselle ystävälleni päivän piristyksestä ja kivasta paketista! :)

Ja se keskeneräinen huivi... Aloin tehdä Harunia Novitan Huurteesta, koska langan sävy miellytti silmää. Alkaa usko loppua ton projektin kanssa. Jatkuvasti mulla on puikolla joko liikaa tai liian vähän silmukoita, koko homma menee soveltamiseksi ja lopputulos muistuttaa varmasti enemmän hanuria. :D Oon mä huiveja tehnyt ennenkin, mutta miten tää on niin vaikeaa?

4 kommenttia:

 1. Ihanan runsas taikapallo!

  Minä olen tehnyt neljä (?) harunia ja minusta se on loppujen lopuksi erittäin helppo huivi :). Kunhan siis alkuvaikeuksista selvisin ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo Harunin salat alkaa pikkuhiljaa mullekin aueta. Mun täytyy vaan saada tehdä kerros loppuun keskeytyksettä tai oon kohta ihan solmussa. :D

   Poista
 2. No hyvä :). Kaunis huivi on kyllä, kun valmistuu <3

  VastaaPoista
 3. KIva, että lanka miellytti.No, ohjevalinta ei osunu ihan nappiin, kun olet jo monta huivia tällä tehnyt....aina ei voi voittaa, hihih! Oheishärpäkkeissä olikin sulle mieleisiä juttuja,kiva. Ja tottakai pikkuneidillekin haluan jotain pakettiin laittaa !
  terkuin SNY:si

  VastaaPoista