perjantai 19. helmikuuta 2010

Lankavarasto paisuu

Niinhän siinä sitten kävi, että kontrolli petti taas ja lankaa tuli ostettua. Tosin puolustelin jo itselleni hankintoja sillä, että kaikille langoille on käyttökohde. :p Tai ainakin melkein... Mutta minkäs teet: väri vei mukanaan! Ilmeisesti mun punainen kausi jatkuu...

Olen aivan korviani myöten ihastunut Colinetten Jitterbug -lankaan. Miten ihanan herkullinen väri ja ihanan pehmeääkin se on! Ehkä jonkinlaisen myssyn siitä kyhäilen. Virolaista villaa oli myös saatava lisää ja huiviksihan tuo menee. Lisäksi päätin testata Dropsin Big Fabel -lankaa, jota olen jo pitkään ihastellut.

Toistaiseksi puikoilla on vielä bolero työkaverin tyttärelle. Kyseessä on ensimmäinen kosketukseni mohair-lankaan ja hieman kyllä jänskätti, että mitähän siitä tulee. Jo alussa havaitsin, ettei työn purkaminen olekaan niin simppeliä. Jos siis lukisi ohjeen huolella tällä kertaa. ;)

tiistai 16. helmikuuta 2010

Helmikuun paketti



Postisetä rimputti summeriani tunteella puolisen tuntia sitten. Osasinkin jo odottaa pakettia SNY:ltäni, joten säntäsin ovelle kuumemittari kainalossa tutisten. (On tässä sairaslomassa hyviäkin puolia: olisin joutunut hakemaan paketin postista asti, jos en olisi ollut kotona.) Paketti aukesi pikavauhtia kissojen kannustaessa vieressä. Lumo tunkeutui postituspussiin oitis, kun olin saanut sen tyhjennettyä. :D

Kuten jo aiemmin kerroinkin, on SNY:ni valinnut jokaiselle paketille teeman. Tämän paketin teemana oli ilma. Ja mitäpä paketti sisälsikään... Ensimmäisenä käsiin tarttui valkeaa Peace Fleece -lankaa, johon ihastuin täyttä päätä. Lanka on ihanan pehmeää (70% merinovillaa, 30 % mohairia) ja nyt pää surisee ylikierroksilla, kun mietin sopivaa käyttökohdetta. KnitPron puikot tulevat myös tarpeeseen, koska minulla ei ennestään ole 5mm puikkoja kuin pyöröversiona. Suun saa makeaksi karpaloilla höystetyllä appelsiinisuklaalla ja teeman mukaisesti paketissa oli vielä höyheniä sekä kivi. Kivenä oli tällä kertaa sitriini, josta kerrotaan mm. seuraavaa: "Oranssinsävyinen sitriini on yltäkylläisyyden kivi, joka opettaa kuinka houkutella puoleensa vaurautta, menestystä ja kaikenlaisia hyviä asioita." En ole aikaisemmin pahemmin aihepiiriin tutustunut, joten pakettien mukana tulevia "tietoiskuja" on mielenkiintoista lukea. :)

Kiitos salainen ystäväni - jälleen kerran nappisuoritus!

tiistai 9. helmikuuta 2010

Lisää revontulta


Oi jee! Nyt on toinen revontulihuivi valmis. Tällä kertaa tein huivin vironvillasta ja hieman suurempana kuin edellisen. Lankaa kun oli 290 g, enkä raaskinut sitä käyttämättäkään jättää. Sen verran koukuttavaa puuhaa tuo huivin väkertäminen tuntuu olevan, että tämä tuskin jää viimeiseksi. :) Nyt sitten huivi postiin ja toivon mukaan lahjan saaja on tyytyväinen.

torstai 4. helmikuuta 2010

SNY muisti "lämmittelypaketilla"

Olipa kerrankin erittäin mukava yllätys odottamassa työpäivän päätteeksi. SNY oli muistanut minua paketilla ja intoa puhkuen sitä sitten avaamaan. Vielä suurempi yllätys oli se, ettei tämä olekaan vielä helmikuun paketti vaan vasta alkulämmittelyä! Lisää postia on siis luvassa. :)

Pakettiin kätkeytyivät kauniit lapaset, jotka sopivat mulle kuin nakutettu niin koon kuin värinkin puolesta. Nyt saa pakkanen tulla, mua ei palele! Lisäksi paketista löytyi vuorikide, joka löysi oitis paikkansa olohuoneen hyllyltä, sekä kortti, jossa oli selvennetty paketin teemaa. Odotan tulevaa kevättä innolla, vaikuttaa todella lupaavalta! Nostan hattua SNY:ni kekseliäisyydelle. Viiden elementin teema vaikuttaa mielenkiintoiselta ja
on hienoa huomata, että pakettien sisältöön on panostettu ja käytetty ajatusta. Tämän paketin teema oli siis henki.

Suuri kiitos sinulle, SNY! Jään odottelemaan seuraavaa pakettia suurella innolla. :)

Haluan lankaa, lankaa, lankaa!

Nyt on iskenyt vallaton vimma hamsteroida lankaa vielä enemmän kuin yleensä. Kohta pitää varmaan hankkia isompi kämppä ja perustaa langoille oma varasto. :D Suurin intohimon kohde tuntuu olevan liukuvärjätyt langat eri punaisen sävyissä. Pitänee laittaa tilausta jonnekin suuntaan, kun täältä kyliltä ei niitä mistään saa. Onko tähän olemassa mitään hoitoa? Minen kestä!